Kategoriat
Yleistä

Ukkonen

Vuoden ensimmäistä ukkosta tässä katselen. Salamointia näkyy, kohtuullisen verkkaista, mutta rintamakin on vielä kaukana. Taitaa vaan kiertää tämän mun asunnon, että en saa nähdäkseni kuin noita selvempiä maasalamoita ja muita reunarippeitä. Harmi sinänsä, olisin mielelläni todistanut näyttävää valoshowta, joka on niin kauan kivaa, kun mikään ei räjähdä/syty palamaan / kukaan ei kuole jne. Onneksi on kannettava tietokone ja wlan, niin vaikka miten pelottaisi, aina voi turvallisesti surffata netissä ja irkata ;)

2 vastausta aiheeseen “Ukkonen”

Entä jos tulee pallosalama pistorasiasta tahi tuuletusikkunasta surffailijan kotiin?

Uuuuuh, katt iskeyty blogiini.

No, se on tietysti aina vaarallista, mutta pallosalamoiden olemassa oloa ei ole edes virallisesti vahvistettu, joten en tällaiseen hypoteettiseen arvailuun lähde!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.