Ripatti

DJ Orion joskus aikoinaan tarjoili blogissaan linkkiä Ripatin Oscid-ohjelman juhlalähetykseen. Ripatti on kyllä persoona ja ohjelma on sellainen, mitä itsekin kaipaisin radioon. Valtavirrasta poikkeava ja täten kanavan normaalia menoa piristävä. Mies soittaa pianohousea, hiphoppia, trancea ja mättöä ja vaikka mitä. Yhteistä edellä mainituilla on se, että levylautaselle joutuneet levyt eivät yleensä ole uusimpia hittejä, vaan aina 90-luvun alusta saakka musiikkia käydään läpi. Itse haluaisin kuulla radiosta ohjelman, jossa soitetaan C-Tankia tai The Future Sound of Londonia.

Jos tällä miehellä ei ole enää omaa radioshowta jossain, niin suosittelisin jonkun pakottamaan hänet aloittamaan podcastaamisen :)

Tänään sattumalta aloin kuuntelemaan ko. showta, kun se oli koneelleni tallentunut (olen kuunnellut tämän aiemminkin) ja aina yhtä viehättävä. Kuulija ei oikeasti voi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu ja se on virkistävää.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.