Kategoriat
Yleistä

Kannettava tietokone

Lupasin Arsulle ja Laurille kertoa hieman ostamastani tietokoneesta näin pienen käytön jälkeen.

Hankin siis itselleni työkannettavaksi HelwetPackardin NC6320 (verkkokauppa info) kannettavan. En kuitenkaan siis ostanut verkkokaupasta, vaan Jyväskylästä Avecom Medialta.

Kone on syönyt 1,83Ghz Core Duo:n, gigan verran keskusmuistia, sata gigaa kiintolevyä, integroidun näytönohjaimen ja perus Centrino-setit. Ei mitään kummallista siis. Näyttö on melko tarkka 15″ ja 1400×1050. Näppiksessä hyvä tuntuma, joskin lyönti saisi olla aivan hitusen lyhyempi. Leikkikaluna sormenjälkitunnistin, joka jopa toimii :) Parasta vehkeessä on perusakulla luvattu (ja testattu) yli neljän tunnin käyttöaika. Lisäakulla voi ajan tietysti tuplata. WLAN-systeemeitä en ole oikein päässyt testaamaan, kun ei ihan kuulu tuo WLPR. Bluetooth toimi kivasti kännykän kanssa.

Njooh, siinä vähän speksiä. Kysykää jos haluatte tietää lisää. Olin ensin koululla töissä 5h jonka jälkeen täällä kotona koodijuttuja 7h, niin on pää aika jumissa. Ei jaksa kirjoitella. Jos vaikka irkkailis. :)

4 vastausta aiheeseen “Kannettava tietokone”

Voi voi, odotin kyllä että HP:n tilalla olisi lukenu Apple ja NC6whateva olisi ollut Macbook tai Macbook Pro. Toki työkäytössä se perkeleen Windows on aika tärkeä.

Ilmeisesti tuollaista 15″ HP:ta ei jaksa kannella koululle asti, jos et kerta ole Wlania päässyt testaamaan :)

Marko, en ehkä itse ole mikään kovin MÄK-mies :) Mutta läppäreiden kanssa toimiessani olen huomannut, että kun joku yksi toimija on ottanut kasan komponentteja ja ohjelmistoja ja survonut ne yhteen (läppäriin) ja sen lisäksi huolehtinut siitä, että ne oikeasti toimivat jne. niin Windows-koneen käyttö on kuitenkin melko kivaa, kun kaikki toimii.

Tässä vaiheessa on paras koputtaa puuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.