Kategoriat
Yleistä

Opera 9 Final

Opera 9 Final tuli ulos. Miksen ole pitänyt enempää meteliä tästä? Koska olen hieman pettynyt Operan toimintaan. Ilmeisesti nyt aikataulut painoivat päälle niin paljon, että selvästi keskeneräinen tuote piti puskea ulos.

Jos ette halua kokeilla hieman puolivalmista, joskin ihan hienoja teknologioita käyttävää (acid2 passed!) selainta, niin kannattaa odottaa Opera 9.1

Keskustelua aiheesta voi seurata my.opera.com/desktopteam.

3 vastausta aiheeseen “Opera 9 Final”

Joo menin sen imustelemaan jo. Ei se valmis ole juu. Ainakin Atin ajureitten lataaminen oli tuskaa ja onnistu vasta neljännellä kerralla. Joko tuli leech varoitusta tai tiedosto ladattiin siihen auenneeseen ikkunaan hienoina merkkeinä. Myös jos sen akamain ikkunan sulki niin lataus katkes välittömästi. Ei se noin mennyt vanhemmalla operalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.