Aikataulut

Varhainen lintu madon noukkii. Varhainen raivaussahan (mikä lie puistotrimmeri) käyttäjä talon asukkaat herättää.

On kyllä jossain määrin puhuttelevaa, että puoli seitsemältä kerrostalon pihoja aletaan siistiä. Miksi puoli seitsemältä? Jopa oikea työläinen olisi voinut nukkua vielä puoli tuntia. Ja niitähän tästä talosta ei löydy yhtäkään (kaupungin vuokratalo). Omasta mielestäni tilanne oli kyllä absurdi. Ei edes harmita, naurattaa. Jospa sitä sitten söisi ja lähtisi töihin..

Eikö noita pihoja voisi hoitaa vaikka välillä 10-18 ? Vai eikö se ole niin hauskaa, kun ei saa herätettyä ihmisiä?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Aikataulut”

  1. Iiris avatar
    Iiris

    Ehkä niillä on niin paljon hommia että on pakko alottaa aikasin, ja jostainhan se on aina aloitettava. Meillä kans aina Rtk:n tyypit tulee aina aikasin hakkaaman metallia metallilla, tai siltä se ainakin kuulostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.