Kategoriat
Yleistä

Digi-tv meidät pelastaa

Kylläpä se nyt on hienoa kun on Digi-tv. Tai onhan se ollut jo vähän aikaa. Katsotaan futista. Käytetään digiboksia. Nopeasti ruudulla juoksevat pienet miehet muodostavat ympärilleen pikselöityvän mössökerroksen. Paukkausartefakteja. Jee. Juuri tätä kaipaamme! Onneksi tämä Digi-tv tekniikka on niin ylivertaista! Vai onko meidän boksi vaan pasa?

14 vastausta aiheeseen “Digi-tv meidät pelastaa”

Tätähän sen on. Hienoa uutta tekniikkaa, jossa hienoa ei ole kuin hienon kuuloinen tekniikka. Kyllä digitv:kin on todella hyvin hypetetty, mutta lupaukset on jääneet täyttämättä. Edes lisäkanavat eivät ole etu kun siellä pyörii näitä pilipalipelejä.

Sehän on ominaisuus :) Niinhän ne sanovat, että bitrate nousee kun analogilähetykset loppuu. Paskat sanon minä. Ihmiset on jo tuohon tottuneet eivätkä viitsi valittaa. Ihan yhtälaista mössöä tuo analogilähetys on..

Kuinkahan pienellä bitratella tulevaisuudessa hd-lähetyksiä saadaan eetteriin. :)

Empäs oo huomannut mitään tollasta. Jollain 42″ plasmallako kattelet 1,2m päästä? Tarvii vissiin katsoa vähän tarkemmin kun pääsen kotiin.

Kyllä mulle riittää ainakin Panasonicin 32″ putkitöllö tuon huomaamiseen. Tosin tuo on hieman laadukkaampi TX-32PX30F malli.

Offtopik: Miten tuntuu, että opiskelijoilla (etenkin tekniikan alan) on hirmuiset tv-/ hifijärjestelmät.

Missä elämänvaiheessa ihmisestä tulee niin pihi, että (dippa)inssin suuri palkka laitetaankin mieluummin säästöön tai johonkin paljon hyödyllisempään kuin elektroniikkaan?

Mä en kyl tiä, mitkä hifisilmät teillä oikein on? Mulla on joku ehkä 28″ telkku ja Topfieldin 5100PVRc digiboksi. Te vissiinkin kuulette myös sointuerot koirapilleistä? ;)

haq: Kyllä mulla dippainssin hurjat tulot menee autolainan lyhennykseen, vuokraan ja siihen, että syön kunnolla. Topfieldin ostin koulusta saamallani stipendillä. ;)

Kossuhan ei ole ollut opiskelija enää vuosiin (ja sen kyllä huomaa). Opintolainalla taitaa olla tuo ’meidän’ (kämppiksen) 32″ telkku olla ostettu.

Joo, kuulemma. Ja sähkömiehillä. Ja.. Ja… Oikeastaan melkein kaikilla aloilla, jossa oikeasti joutuu jotain tekemään käsillään, on työntekijöistä pulaa.

Myös Symbian-koodareista. Niissä vaihtuvuus on niin kova. 10% valmistuneista Symbian-tyypeistä menee kiikkuun tajutessaan, että tämä on sitä, mitä niiden pitäisi nyt tehdä. Loput vaihtavat alaa. Ei ole ihme että pula on.

Miten pääsen Panasonicin TX-32PX30F:llä huoltovalikkoon ??
Kertokaa joku ihmeessä pian.
Kossu tietää varmaan ainakin.

1. Set the Bass to maximum position, set the Treble to minimum position, press the down button (- / v) on the customer
controls at the front of the TV and at the same time press the INDEX button on the remote control, this will place the TV
into the Service Mode.
2. Press the RED / GREEN buttons to step up / down through the functions.
3. Press the YELLOW / BLUE buttons to alter the function values.
4. Press the STR button after each adjustment has been made to store the required values.
5. To exit the Service Mode, press the ”N” button.

Eli. Basso täysille, Diskantti kokonaan pois.
TV:n etupaneelista kanava alaspäin nappia ja kaukosäätimestä index nappia.

Varovasti sitten :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.