Jalkapallon MM-kisat

Jalkapallon MM-kisat ovat hieno tapahtuma. Paljon laadukasta jalkapalloilua. En ole ehkä aivan niin hullu jalkapallo fani, kuin jotkut ystävistäni, mutta tykkään katsoa ja pelata kuitenkin. TV2 on tehnyt järkevän ratkaisun, kun aivan yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta kaikki ottelut tulevat TV2:lta. He, jotka saavat näppyjä urheilusta, voivat systemaattisesti välttää kanavaa 2.

Jääkiekon MM-kisojakin voisi pelata harvemmin kuin kerran vuodessa. Esimerkiksi neljän vuoden välein siten, että olympialaiset katkaisevat puolesta välistä, eli lätkän maailman herruus ratkaistaisiin joka toinen vuosi. Kuten jalkapalloilijat, myös jääkiekkoilijat pelaavat aivan järjettömiä määriä sarjapelejä kauden aikana ja ei varmaan haittaisi ketään, jos myös jääkiekkoilija saisi joskus hieman vapaata. Lisäksi kisojen arvostus nousisi. Ketä oikeasti kiinnosti tänä vuonna lätkän MM-kisat, kun herruus oli ratkaistu olympialaisissa muutama kuukausi aikaisemmin?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Jalkapallon MM-kisat”

  1. Pretty Boy avatar
    Pretty Boy

    Smart thinking…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.