Kategoriat
Yleistä

Tanssi

Katselin TV2:lta vakiotanssin jotain kisoja. En ole ehkä perinteisten tanssien ylin ystävä, mutta hienolta se kyllä näyttää, kun ihmiset osaavat tanssia. Kuitenkin, veri vetää itseäni nopeisiin tansseihin. Vakioiden quickstep on jo sitä luokkaa hyppelyä ja tykitystä, että sitä seuraa jo ilolla. En ikinä ole tykännyt sellaisesta, että arvostellaan kuinka nyt naisen kaulan kaari on väärin tai oikein. Tykkään siitä, että jalat heiluvat sillä tavoin, että tanssitaidottoman katsellessa tilannetta mieleen tulee lähinnä trikkikuvaus. Todella näyttävää menoa.

Erityisesti sitten löytyy minulle mielekkäitä tansseja, kun mennän noihin latinalaistansseihin ja mitä noita epä-vakioita onkaan. Nopeat tanssit ylipäätään. Ne ovat näyttäviä ja niitä on ilo katsoa. Kisaajien taito tulee esiin asialle vihkiytymättömällekin. Ja kyllähän kilpaurheilussa hiki pitää tulla.

Itsehän en osaa tanssia mitään. Se on kyllä hieman harmi. Vanhojen tansseissa olen viimeksi tanssinut ja siinä se. Kai joku valssi kuuluisi aivan yleissivistykseen, mutta minkäs teet.

On niin paljon helpompi tanssia kun tempo on siellä 140+ ja strobot vilkkuu ,)

5 vastausta aiheeseen “Tanssi”

Ehkä se, että kutsut itseäsi jatkuvasti lihavaksi alkaa tarttua :D En kiinnitä siihen enää huomiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.