DJ hehkutusta

Edellisissä Y-kemuissa jo jonkin aikaa sitten tutustuin kahteen uuteen tiskijukkaan (kuulostaa urpolta, jatkossa sanon DJ). En siis tutustunut henk.koht. vaan musiikillisesti. Jazqan lisäksi Suomen ehkä ainoa Happy Hardcorea soittava DJ Jnks vei minun sydämeni niin energisellä musiikilla kuin energisellä esiintymisellään. Eihän tuollaista ”mättöä” voi paikallaan soittajakaan soittaa. Toivottavasti Jnks jatkaa. Musiikillista näytettä Jnksiltä voi ladata tästä.

Toinen DJ joka iski tajuntaani uuden naulan, oli Puistokemisti. Olin pitänyt ennen Poliisia Suomen psykeskenen ehdottomana valtiaana. Hyvä soittaja, hyvät biisit ja psyke.. psyke kyllä niin toimii. Puistokemisti soitti itsensä MP3-soittimeeni sinä iltana. Puistokemistin taidonnäytteen voit imaista tästä.

Ei ole tarkoitus mitenkään dissata muita soittajia bileissä, mutta esimerkiksi Thomaksen erinomaisuuden tiesin jo. Miestä on kuitenkin tullut kuultua paikassa jos toisessakin silloin, kun Joensuussa oli vielä koneskene olemassa. Joensuussa kai yritetään uutta kuvioiden rakentelua, mutta Thomaksen ja Hollen pois lähteminen on iso pala ja sen pureskeluun voi mennä vähän aikaa. No, onhan Joensuussa tietysti jumalainen trance-tuottaja Beetseekers vielä. Eikä tietenkään saa unohtaa Exxaa… …. …. ….. …. …. …. … Jotkut ehkä haluaisivatkin unohtaa.

Mainitaan vielä suosikki ajattelijastani ja Lappeenrannan homoimman housen soittajasta DJ Caro²:sta sen verran, että hän pääsi eilen DJ SM kisojen semifinaaliin. Tuossa on muuten sellaiset kisat, että noin huonoa tiedotusta en ole nähnyt koskaan. Hyvin Karo soitti ja kikkaili, mutta parannettavaakin jäi. Kyllähän siinä tämmöinen pari kertaa elämässään levyjä soittanut (ja kanava kaksi voittaa turvan mitalla..) aika hämillään sai menoa katsella. Toivotan Karolle onnea loppukisoihin, niitä tuskin pääsen itse seuraamaan, vaikka hienoa olisi kyllä.

Vaikka tämä olikin nyt aikamoista name droppingia, niin mitään skenepisteitä tällä en kuitenkaan pyri lisäämään :)

PS. Eikö oo aika ärsyttävää, kun on noin paljon linkkejä tekstissä?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.