Kategoriat
Yleistä

Nokia E70 ja vanhojen tietojen siirtäminen

Ajattelin hankkia tuollaisen Nokian E70 puhelimen tässä lähiaikoina. Hieman epäselväksi jäi, kuinka saan vanhat tiedot vanhasta puhelimesta uuteen. No ei muuta kuin sähköpostia Nokia Careen.

Jasmo kirjoitti:

Ajattelin päivittää vanhan puhelimeni, 6600, uuteen E70:een kunhan niitä tulee vähän paremmin saataville. Kysymys kuuluukin: Kuinka saan vanhat tiedot (kalenteri, kuvat, sms-viestit, muistion sisällön, jne..) vanhasta puhelimesta uuteen puhelimeen?

Nokia Care vastasi:

Saat kopioitua tietoja mallista 6600 malliin E70 suoraan Bluetoothin kautta. Tämä onnistuu uudemman puhelimen tiedonsiirtosovelluksella. Tällä tavalla saat siirrettyäpuhelinluettelon, kalenterin ja gallerian sisällön. Muita tietoja ei valitettavasti saa puhelimien välillä siirrettyä.

Vanhat tekstiviestit jäävät ilmeisesti vanhaan puhelimeen. Itseäni se ei haittaa, en jaksa niitä säilyttää, mutta joillakin niitä on vuosien takaa. Mutta tulipahan asia selväksi.

6 vastausta aiheeseen “Nokia E70 ja vanhojen tietojen siirtäminen”

Itse hain tänään E70-kapulan ja siirsin tiedot 6670-mallista kannettavan koneen kautta. Tein Nokia PC Suitella backupin vanhan puhelimen tiedoista ja sitten palautin ne uuteen. Bluetooth ei olisi onnistunut, koska yksi SIM-kortti ei riitä kahden puhelimen yhtäaikaiseen pyörittämiseen?

First impressions: WLANin konfigurointi on vaivalloista, koska mulla on access restriction päällä, enkä ole ehtinut etsiä E70:n MAC-osoitetta. Samoin POP-sähköposti ruljuttaa, mutta en ole tosissani jaksanut ottaa selvää mikä siinä mätti.

Mutta ajan kanssa, ajan kanssa…

Eikö tuollainen vanhan backupin palauttaminen uuteen puhelimeen ole vähän kyseenalaista, eikös se palauta ihan niitä ohjelmatiedostojakin?

Ah, siinä palautusvaiheessa PC Suite antaa valita, mitkä osat palautetaan, ts. voi valita palautettavaksi vain esim. osoitekirjan.

Vielä yksi vinkki: mulla oli vanhan kännyn mukana tullut PC Suite asennettuna. Se ei tunnistanut E70:stä, joten installoi ensin E70:n mukana tuleva softa, ja hoida sillä backupit. Tietämättä onks sulla tilanne sama vai eri, niin kuitenkin tiedoksesi täten saatan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.