Sekalaista

Liekö PimpMyLaptopin ja SchizoBlogin yhteisen taipaleen aloittajaisbileet menneet niin överiksi, että serveritkin ovat kaatuneet?

Tampereella on kyllä avuttoman hitaat MacDonaldsit. Sen huomasi taas tänään. Olin menossa junalle, varasin 10 minuuttia aikaa, että käyn hakemassa mätöt matkalle mäkistä. No, mäkissä on kaksi kassaa töissä, joista ainakin toinen joku uusi ja homma meni hitaaaaaasti. En saanut kymmenessä minuutissa ruokaa ja homma meni kellon vilkuiluksi. Viimein, kun pääsin tilaamaan, oli pakko ottaa sitä, mitä oli jo valmiina, jotta kerkisin junaan. Näin on käynyt myös aikaisemmin Tampereella mäkissä. Mutta eihän mäkki itseään pikaruokaravintolana taida mainostaakaan.

YO-juhlat on sitten taas tältä vuodelta juhlittu. Onnea vielä Katjalle. Olin siis Tampereella kyseisissä kemuissa. Sää ei aivan suosinut, mutta oli hauskaa ja tutustuin uusiin ihmisiin ja löysin jälleen uuden idolin. Ja edellisestä vierailusta olikin jo vierähtänyt tovi.

Nyt kauppaan. Sunnuntaiaukiolot on mielestäni parasta, mitä koskaan on keksitty. Varsinkaan kesälomalainen ei tiedä, eikä välitä tietää, mikä viikonpäivä on – siksi onkin kivaa, että kauppa on aina auki. Toisaalta, tänä kesänä en olekaan kesälomalainen, mutta se auttaa vain sen verran, että tiedän onko arki vai viikonloppu.

EDIT: Ja paskat. Tänään on sitten ihmisten iloksi päräytetty joku hieno juhlapäivä, eli Helluntai. Heilojen päivä. Tai jotain. No kaupat on sitten kiinni. Miksei Nokian S60 kalenterissa näytetä oikeita tietoja kalenterista, esimerkiksi nimipäiviä ja JUHLAPÄIVIÄ?

Näin muuten Tampereella moniakin ihmisiä jotka harrastivat Kispen kehittämää kotiajan optimointia. Olisi naurattanut, jos en olisi pelännyt itse myöhästyväni.

Se, että baarissa soi Ian Van Dahl, Tiësto, Kai Tracid, Caater jne antoi taas lupaavan kuvan Tampereesta. Juuri sellaista musiikkia, joka on niin pop, että se uppoaa suureen massaan, mutta joka on kuitenkin sellaista, mikä toimii pienessä pöhnässä harrastajaankin. Huhujen mukaan illan mittaan (itse feidasin paikalta) kuultiin mm. Imatran omaa Cosmicmania.. Oikeaa kiksua siis. Tosin soittaja oli Spinnin jäsen, joku Pekka. Propsit hälle.


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Sekalaista”

 1. katt avatar
  katt

  Tampere roks. Mikä baari?

 2. Jasmo avatar

  Oltiin Nitetrainissa, seurueessamme oli yksi alle 20 vuotias ja muihin paikkatarjokkaisiin oli tooooodella pitkät jonot. Nite oli vaan aivan vajaatyöllistettynä tuolloin, lakkiaisilta ja kaksi baarimikkoa töissä / tiski? Olisi tarvittu ainakin neljä. Nyt juomaa joutui jonottamaan sen 30 minuuttia.

 3. savaaZ avatar
  savaaZ

  Vai Nite. :D:D:D No siellä sit soi kuitenkin ihan ok musa. Alkaa meneen hermo jatkuvaan ”My Humps”-linjaan.

 4. Iiris avatar
  Iiris

  Kuka on sun uus idoli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.