Keskiarvo

Nikon blogia lukiessani huomasin linkin keskiarvo.netiin. Olin lukenut keskiarvo.netistä jo aikaisemmin jostain, mutta unohtanut sen kokonaan. Päätin mennä katsomaan.

Arvosteluja erilaisista aiheista olikin jo saapunut muutamia sivuille. Ehkä sata. Mutta pääosin siellä oli arvosteltu pelejä, musiikkia ja elokuvia. Lisäksi oli laitearvosteluita.

Ymmärrän kyllä, että pelejä ja musiikkia ja elokuvia on helppo ainakin arvostella ja siten sivut saavat sisältöä, mutta itse en ainakaan jaksa mitään elokuvia saatika musiikkia ostaa arvosteluiden perusteella. Hankin jos se on mielenkiintoinen, muuten en.

Toista on kaikkien vermeiden kohdalla. Sivuille olikin lisätty arvosteluja mm. kuulokkeista, joka on heti hyvä idea. Kuulokkeet voivat maksaa paljon ja siksi on mukavaa saada tuettua ostopäätöstä muiden arvosteluilla.

Mutta missä on esimerkiksi verkkokauppojen arvostelut? Tai ihan perinteisten kauppojen? Mistä saa hyvää palvelua, mikä on luotettava paikka jne. Entä kaikki tuotteet, jotka eivät liity tietotekniikkaan, kuten vaikka pyörät tai pyörien osat. Käyttäjä voi lisätä tuotteita sivuille, mutta ei tuotekategorioita.

Kokeilua helpottaa BugMeNot.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.