Naisten kirjoittamat blogit

Ihmettelin aikoinani, miksi Blogilistan suosikkilistaani ei ole joutunut yhtään naisen kirjoittamaa blogia. Nyt siitä on menty vähän aikaa eteenpäin. Nyt listassani on muutama naisen kirjoittama blogi.

Nuo kolme blogia on kuitenkin aika pieni osa niistä 29 blogista, joita tilaan Blogilistan kautta. Suurin osa seuraamistani blogeista liittyvät hiihtoon, tietotekniikkaan ja henkilökohtaisiin (jollakin tavoin minua koskettaviin) blogeihin (kavereita, tai kiinnostavia henkilöitä).

En jaksa lukea ihmissuhdeblogeja, neuleblogeja enkä muuta, missä ei ole koskaan mitään oikeaa sisältöä, vain kertomuksia omasta elämästä. Ehkä tämä on syynä blogien lukemisen kieroutumiseen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.