Kategoriat
Yleistä

Euroviisut

No nyt ne on jonkun semifinaalin olemuksessa telkkarissa. Minulla on itseasiassa ollut televisio päällä ja äänetkin päällä. Tässä koodausmusiikkina. Ja jotkut sanovat, että kaikki konemusiikki kuulostaa ihan samalta. Kuunnelkaapa tuota euroviisulähetystä. Biiseissä ei ole mitään eroa. Kaikki samanlaisia renkutuksia. Oikeasti. Ihan hirveää paskaa. Toivottavasti Lordi vetää aivan infernaalisen kovaa ja täysiä. En minä tiedä pärjääkö se siellä, tai onko sillä mitään väliä, mutta jos tuommoista homopoppia (ei sillä että minulla olisi mitään homoja vastaan, minulla on homoja kavereitakin, enemmän ja vähemmän..) pidetään hyvänä musiikkina, niin on syytäkin, että mörköukot tulee vähä ravistelee.

Kunpa ne vetäs jotain niin överii, että lehdistö sais kauhistella.

4 vastausta aiheeseen “Euroviisut”

No en ole mikään Lordifani, enkä tykkää ihan hirmusti, minun mielestäni noihin meikkeihin ja tulishowiin tarvittaisiin musiikkiin hitosti enemmän munaa.

Mutta kyllä se tuolta euroviisurallatusten seasta erottui kyllä hyvin. Kerrankin olen ihan hyvillä mielin Suomen edustajasta.

Ensi vuonna Kotiteollisuus, Hynynen puhemiehenä. Riittää ainakin kommentteja lehdistölle..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.