Kategoriat
Yleistä

Rakas ministerimme Tanja Karpela

Digitodayn tekijänoikeusblogissa oli hyviä quoteja Tanjan uusimmista aivopier.. ööö.. ajatuksista:

Karpelan mielestä nykynuorilta puuttuu käsitys siitä, miten asioita hoidetaan politiikan avulla. (STT)

Matti Nikki vastaa:

Karpela on aika hiton oikeassa. Nuoret eivät ymmärrä miten politiikka toimii. Karpela voisi lyhyesti tiivistää, miten asiat pitää hoitaa, kun mielenosoitukset jätetään huomiotta, addressia ei oteta vastaan, puolueiden nuorisojärjestöjä ei kuunnella, ja puoluekurilla tukahdutetaan demokraattinen äänestysprosessi. Miten tulee politiikassa vaikuttaa, kun asioista eivät käytännössä päätä kansa tai kansanedustajat vaan erinäiset “asiantuntijat” (joilla lienee rahallisia intressejä osaamisen alaansa) ja erikoisasemissa olevat ministerit (jotka ajavat omaa arvovaltaansa)?

Enää ei tarvittaisi kuin kulttuuriministerin vastaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.