Computer rage

Olen mm. käytettävyyttä käsittelevässä kandidaatintyössäni puhunut tietokonevihasta (Computer Rage). Kärsin siitä juuri itsekin. Pitää pitää hieman taukoa tuosta Wordistä ja kirjoittaa blogiin, tekee niin mieli käydä siihen fyysisesti käsiksi ja ravistella. Järjetöntä. Tiedän. Mutta järjetön tuo ohjelmakin on. Luulisi ettei voi olla, kun perustuu kerta pelkkään logiikkaan. Onko tuo sitä paljon puhuttua naisten logiikkaa?

Kirjoitan dokumenttia. Minulla on väliotsikot numeroituna. Kaikki toimii hienosti. Paitsi huomaan, että osa otsikoiden numeroinneista on kursivoituja. No ei siinä mitään, yritän muuttaa sitä tyyliä. Ei onnistu. Tyyliä voi muuttaa, mutta se muuttuu takaisin. Tai jotain. Poistan kaikki otsikoihin liittyvät tyylit ja yritän uudelleen. Sama juttu. Osa tulee kursivoituna.

Syy on varmaan minun, koska en osaa lukea Wordin jotain sielunelämää. En haluakaan. Haluan kirjoittaa dokumentin.

Perkele.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.