Opera Mini 2.0

Kaikkien puhelinten sankari, Opera Mini on päivittynyt versioon 2.0. Uusia ominaisuuksia piisaa, mm. tehokkaammin pitäisi toimia S60 puhelimissa, sekä tukea soittoäänien latausta. Latailen sitä juuri puhelimeeni.

Lisäys, sovellus ladattu: Hitto miten hyvä tämä onkaan nykyään!


Posted

in

by

Tags:

Comments

8 vastausta artikkeliin “Opera Mini 2.0”

 1. Lauri avatar

  Vaikuttaa ihan toimivalta. Ja mikä parasta, GPRS-yhteys ei enää katkea latausten välillä kuten aikaisemmissa versioissa.

 2. Lauri avatar

  Komento takaisin; katkeaahan se edelleen. Harmittava ominaisuus, etenkään kun sitä ei saa edes pois päältä. Hidastaa selailua huomattavasti.

 3. Jasmo avatar

  Ööp, katkeaa? Ei minulla kylläkään katkea (6600). Tuolta puhelimen asetuksista pitää vaan käydä sallimassa tuolle ohjelmalle pääsy verkkoon, ettei se joka kerta kysele siitä sivuja ladattaessa.

 4. Lauri avatar

  Joo, sallittu on. Silti se G aina häviää siitä ylänurkasta hetikohta sivun lataamisen jälkeen, ja yhteys aukeaa aina uudelleen linkkiä painettaessa.

 5. Jasmo avatar

  Ai. Mulla ei näin tapahdu, vaan G säilyy koko ajan. Mikä puhelin sulla on? Kirjoita bugirapsaa Operalle :)

 6. Lauri avatar

  Luuri on Noksun 6610 (ns. kaamee kapula). Melkein vois kirjotella.

 7. savaaZ avatar
  savaaZ

  Harmittava ominaisuus kyllä ainakin mun 6670:ssa, että yhteys katkeaa vaikka olisi esim. sähköpostilaatikko avoinna. Eli menet laatikkoon -> yhdistät ja sitten tulee lista viesteistä -> Valitse yhden viesteistä niin johan ollaan taas ottamassa yhteyttä. Mun 3650:ssa tuollaista ominaisuutta ei ollut, vaan yhteys pysyi hengissä, kunnes sen erikseen katkaisi.

 8. Jasmo avatar

  Hmm. Nokia on ottanu vähän harha-askelia noissa teidän ökymalleissa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.