Kategoriat
Yleistä

Opera Mini 2.0

Kaikkien puhelinten sankari, Opera Mini on päivittynyt versioon 2.0. Uusia ominaisuuksia piisaa, mm. tehokkaammin pitäisi toimia S60 puhelimissa, sekä tukea soittoäänien latausta. Latailen sitä juuri puhelimeeni.

Lisäys, sovellus ladattu: Hitto miten hyvä tämä onkaan nykyään!

8 vastausta aiheeseen “Opera Mini 2.0”

Komento takaisin; katkeaahan se edelleen. Harmittava ominaisuus, etenkään kun sitä ei saa edes pois päältä. Hidastaa selailua huomattavasti.

Ööp, katkeaa? Ei minulla kylläkään katkea (6600). Tuolta puhelimen asetuksista pitää vaan käydä sallimassa tuolle ohjelmalle pääsy verkkoon, ettei se joka kerta kysele siitä sivuja ladattaessa.

Joo, sallittu on. Silti se G aina häviää siitä ylänurkasta hetikohta sivun lataamisen jälkeen, ja yhteys aukeaa aina uudelleen linkkiä painettaessa.

Harmittava ominaisuus kyllä ainakin mun 6670:ssa, että yhteys katkeaa vaikka olisi esim. sähköpostilaatikko avoinna. Eli menet laatikkoon -> yhdistät ja sitten tulee lista viesteistä -> Valitse yhden viesteistä niin johan ollaan taas ottamassa yhteyttä. Mun 3650:ssa tuollaista ominaisuutta ei ollut, vaan yhteys pysyi hengissä, kunnes sen erikseen katkaisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.