Kesäprogea

Kesä tulee, oletko valmis? Vaikka Loopy itse onkin nimennyt settinsä saunaprogeksi, se toimii kevätillan pimetessä (ja yön alkaessa) paremmin kuin paljon mikään! Ei ehkä kovalla kuunteluun, mutta illan viimeisten koneella istumisien taustamusiikiksi. Yhtäkkiä huomaat jammailevasi mukana.

Linkkikin on tarjolla: Loopy – Saunaproge 4


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Kesäprogea”

  1. Loopy avatar

    :)

    Plur. Hienosti sanottu (kirjoitettu). Kenties kaunein kommentti mitä mun seteistä on sanottu.

    Kiva että maistui.

  2. Jasmo avatar

    Heh heh. No vaikka kriittinen olenkin monissa asioissa ja yleensä käytän energiani blogissa asioiden ja ihmisten (kulttuuriministereiden) haukkumiseen, niin olen koittanut antaa myös tunnustusta kun joku on hoitanut asioita hyvin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.