About

Sillon, kun muutin blogini ulkoasua, niin tein myös tuollaisen About-sivun, jossa on kevyesti tietoa minusta. Se on aika hyvin piilossa (linkki siis), niin ajattelin tällä tavalla muistuttaa ihmisiä. Tai edes tiedottaa sellaisen olemassa olosta.

Minusta blogiin pitäisi pystyä jättämään myös kirjoittajalle yksityisiä viestejä, tai vaihtoehtoisesti sähköpostiosoite pitäisi olla tarjolla, että kirjoittajaan voi ottaa muutenkin yhteyttä, kuin kommenttien kautta. Itsellä on ollut monta sellaista tilannetta, että olisin halunnut ottaa kirjoittajaan yhteyttä, mutta kertaakaan sähköpostia ei ole ollut näkyvillä – spämmin pelossa kai.

Itseltä yhteystiedot löytyvät tuolta About-sivulta. Että jos asiaa tulee och så vidare.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.