Muutto

Kävin muuttamassa tänään isoveljen ja hänen avovaimonsa kamat heidän uuteen kotiinsa Pikisaareen. Aika hyvällä paikalla noin maisemallisesti ja oma sauna kerrostalossa on aina kiva. Onnea vaan uuteen kotiin.

Tottakai – muuttamisesta, kun on kyse – jonkun pitää teloa itsensä. Ensimmäistä tavaraa, sänkyä, viedessä nostin sitä jotenkin huonosti samalla, kun käänsin ylävartaloani – yritin saada sitä autoon. Selässä vihlaisi ja nyt ollaan sitten selkävaivaisia. Pitää katsella helpottaako viikonlopun aikana, vai pitääkö konsultoida YTHS:ää.

Samalla reissulla tapasin yhden tutun, joka osaa todella elää täysillä. Kun hän päättää ruveta lenkkeilemään, hän lenkkeilee 20-30km lenkkejä, niin että jalat menee rikki. Kun hän päättää pyöräillä, hän pyöräilee kolme tuntia päivässä treenimielessä. Kun hän innostuu laskettelusta, niin sitten lasketellaan toista sataa päivää vuodessa. Nyt tämä mies tykkäsi vuorostaan Lappeenrannan kaupungista niin kovin, että on ollut vaan yhtä hymyä ja naurua koko päivän. Tai monta päivää jo.

Ei siinä mitään, maksimisuoritteella mennään :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.