Kategoriat
Yleistä

Nössöt

Suomi ja YLE – nössöily alkaa taas. Ihmettelinkin, kun YLE on ollut niin vakuuttava, eikä ole taipunut muiden painostuksen alla euroviisuehdokkaan tapauksessa. No, nyt sitten onnistutaan siinä ’kasvoja menettämättä’: Suomi uhkaa vetäytyä euroviisuista.

Naurettavaa. Mutta mitä voi odottaa. Suomessa jotenkin tuo nöyristely on niin verissä. Jos YLEllä ei ole yhtä kymppitonnia laittaa rahaa pyroon, niin jo on ihme. Toisaalla ehdotettiinkin kansallista kolehdin keräämistä. Pyrokolehti.

4 vastausta aiheeseen “Nössöt”

Jooh, kyllähän tossa haisee tollanen ”ongelman kiertäminen”. Jutussa on vaan se, että Lordi tois aika paljon taas kansainvälistä julkisuutta Suomeen, mitä Tomi ”0 points” Metsäketo ei varmasti olisi tuonut. Niin kuin Lordi jossain haastattelussakin totesi, niin ei tosiaan voi mennä ainakaan huonommin kuin yleensä.

Liekö Kreikan suunnalla paikalliset jeesustelijat saaneet jalkaansa vähän oven väliin sinne pyrofirmaan ja näin ollen veloittavat Lordilta vähän ekstraa.

Kasa teekkareita, hernesoppatykki ja tulitikkuja.. siinä vähä pyrotekniikkaa Suomen malliin :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.