Nössöt

Suomi ja YLE – nössöily alkaa taas. Ihmettelinkin, kun YLE on ollut niin vakuuttava, eikä ole taipunut muiden painostuksen alla euroviisuehdokkaan tapauksessa. No, nyt sitten onnistutaan siinä ’kasvoja menettämättä’: Suomi uhkaa vetäytyä euroviisuista.

Naurettavaa. Mutta mitä voi odottaa. Suomessa jotenkin tuo nöyristely on niin verissä. Jos YLEllä ei ole yhtä kymppitonnia laittaa rahaa pyroon, niin jo on ihme. Toisaalla ehdotettiinkin kansallista kolehdin keräämistä. Pyrokolehti.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 vastausta artikkeliin “Nössöt”

 1. Lauri avatar

  No just näin. Voiko sana ”tekosyy” enää enempää paistaa läpi.

 2. savaaZ avatar
  savaaZ

  Jooh, kyllähän tossa haisee tollanen ”ongelman kiertäminen”. Jutussa on vaan se, että Lordi tois aika paljon taas kansainvälistä julkisuutta Suomeen, mitä Tomi ”0 points” Metsäketo ei varmasti olisi tuonut. Niin kuin Lordi jossain haastattelussakin totesi, niin ei tosiaan voi mennä ainakaan huonommin kuin yleensä.

 3. Lauri avatar

  Liekö Kreikan suunnalla paikalliset jeesustelijat saaneet jalkaansa vähän oven väliin sinne pyrofirmaan ja näin ollen veloittavat Lordilta vähän ekstraa.

 4. savaaZ avatar
  savaaZ

  Kasa teekkareita, hernesoppatykki ja tulitikkuja.. siinä vähä pyrotekniikkaa Suomen malliin :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.