Sekalaista

Varoitus: Seuraavassa tekstissä voi olla voimakkaita ilmaisuja, jotka saattavat tuntua vastenmielisiltä joistakin lukijoista. Se ei ole kuitenkaan tässä vaiheessa vielä aivan varmaa. Jos haluat pelata varman päälle, jätä seuraava postaus lukematta. On mahdollista, että käytän rumia sanoja..

Lappeenranta on kyllä sitten mukava paikka. Tänne on aina niin mukava tulla takaisin. Aiemmin mainitsemani joukkoliikenne tervehtii heti juna-asemalla. En keksi siitä kyllä mitään hyvää sanottavaa.

Tulin tänään klo 20:42 junalla matkakeskukselle. Minua oli infottu, että seuraava bussi lähtee vasta 21:30 matkakeskukselta. 21:15 lähtisi kuitenkin ykkönen keskustasta. Odottaminen ärsytti, mutta pahin viha oli kulunut jo edellisessä kohtaamisessa Lappeenrannan joukkoliikenteen kanssa. Lähdin mäkkäriin, mutustelin pikku safkat ja lähdin lyllertämään kohti keskustaa.

Kello löi vähän yli 21. YleXillä alkoi Tiistain tanssi-ilta ja säädin MP3-soittimeni vastaanottamaan Ylexiä. Automaaginen hakutoiminto ei ylexiä (tietenkään) löytänyt ja jouduin häsläämään käsin. Lopulta soittimesta alkoi kuulumaan lupaavaa elektrohtavaa saundia ja päättelin, että nyt tämä ei olekaan pelkkää satunnaista suhinaa, vaan tämä on musiikkia. Asetin soittimen taskuun ja vilasin kelloa. 21:09.

Kiire. Matkaa oli vielä jotain reilut 500m. Pistin rivakasti askelta toisen eteen. Pääsin Valtakadun kupeeseen nähdäkseni, että bussit lähtevät. Yritin heiluttaa bussille, mutta ei, pitkä päivä kuskilla takana – asiakaspalvelu ei tässä vaiheessa enää tule kysymykseen. Vitutti. 21:30 menee seuraava bussi, vitonen. Tai keskustasta se oikeastaan lähtee vasta 21:40, siis yhden tunnin junan saapumisen jälkeen.

Keli oli mukava, ei edes satanut (tämä on harvinaista Lappeenrantaan tullessa, tämä kaupunki osaa olla todella vieraanvarainen). Lähdin kävelemään vitosen reittiä kohti Sammonlahtea ja tuntui aika mukavalta. Ajattelin, että kostoksi kävelen koko matkan kotiin. No, sekin meni kiville, kun kengän jossain välipohjan välissä on joku kurttu tai kivi, joka alkoi hiertämään jalkaa, enkä saanut sitä (pimeässä) pois. Jouduin alistumaan ja otin klo 21:45 bussin, joka meinasi ensin ajaa ohitseni vaikka heilutin ja viitoin niin perkeleesti.

Onneksi David Westin legendaarinen Antiloopsaundi sai minut pysymään järjissäni. Kiksuiltaa odotellessa..

No, ei niin paljon ikävää, ettei jotain hyvääkin. Kotona odotti iso läjä laskuja (tämä ei siis ole se hieno osuus). Mutta täällä odotti myös Deadwoodin 2. tuotantokauden dvd-levyboksi. Vastoin ennakkotietoja se ei ollut ruotsinkielisellä kannella, vaan takakannessa on mm. suomi. Tarjolla olisi 9 tuntia villiä länttä.

Huomenna olisi tapaaminen kesätöihin liittyen. Asioiden lopullinen sopiminen ja mm. työaikatauluni selviää huomenna. Siitä sitten vain.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.