Piipparin käytöstä

Informatiivista tietoa lumivyörypiipparin käyttäjille. Piippari ottaa häiriötä auki olevasta puhelimesta. Vaikuttaisi siltä, että ottaa enemmän uusista tehokkaammilla prosessoreilla varustetuilla puhelimista. Tätä testattiin piipparin käytön opettelussa, kun lainassa ollut Barryvox alkoi näyttämään yhtäkkiä kahta uhria, vaikka haudattuna oli takuulla vain yksi piippari. Myös muut piipparit, kuten kavereiden Ortovoxit ottivat häiriötä puhelimesta ja antoivat vääriä suuntia.

Jos piipparia piti noin käden mitan päässä puhelimesta, ei häiriöt enää kuuluneet. Jos joskus sattu ikävä tilanne, muistakaa joko sammuttaa puhelin tai pitää piippari kaukana kropasta. Kannattaa kokeilla tuota vielä piipparitreenissä.

Lumiturvallisuus @ wikipedia.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.