E-sarjan puhelimet

Olen vähän odottanut, että Nokia julkaisisi uudet E-sarjan puhelimensa. No nyt IT-lehdistö uutisoi, että mallit viivästyvät edelleen. Harmillista.

Haluaisin uuden lelun. Nykyinen puhelimeni, 6600, on ensimmäisiä S60-puhelimia. Ja sen kyllä huomaa. E-sarjan puhelimissa olisi 3. Symbian evoluutio (3rd Edition) käytössä. Se tietysti haittaa vähän, aikaisemmille Symbian-alustoille suunnitellut ja käännetyt softat eivät toimi, mutta en välitä. Puhelimessa olisi lisäksi wlan.

Puhelimet viivästyvät bugihuntin takia. Se ei tietenkään ole loppukäyttäjän osalta huono asia, vaikka nyt vähän joutuukin kauemmin odottamaan. Pelottaa hieman, että millainen summa hintalappuun asettuu. Kuulin huhuja, että puhelimet olisivat järkihintaisia jo tullessaan markkinoille.

Jos saisin myös sen läppärin hankittua, niin ainakin Saunalahti tarjoaa kiinteää datalaskutusta, 10 euroa kuukausi. Saisin siis langattoman työpisteen, mahdollisuuden 3G-nopeuksiin ja vaikka mitä. Eikä olisi edes kallis. Samaan aikaan Elisa pyytää 4 euroa / 25 megaa. Tosin sekin on jo halpa perusliittymien 5 euroa / mega meininkiin. Itse maksan tällä hetkellä Kolumbuksen K1:ssä vähän reilun euron / mega.

Mutta läppäri + Exx = ~2000e

Teemme töitä.

Edit: Santtu minulle bongasikin tulevien mallien arviohinnaston, se löytyy matkapuhelinfoorumista!


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “E-sarjan puhelimet”

 1. Lauri avatar

  Juu aika koviksilta vaikuttavat nuo WLANilliset luurit. Pitänee se itsekin vaihtaa tuo 6610 pois jossain vaiheessa, ja joku E-sarjalainen on kyllä vahva vaihtoehto uudeksi luuriksi. Nii ja se läppäri pitäis kanssa…

 2. savaaZ avatar
  savaaZ

  Joo, kyllä E-sarjan luuri pitää saada. :)

 3. Jasmo avatar

  E-sarjalainen saattaa kuulostaa ökyilyltä. Mutta noissa N-sarjalaisissa kun on tuo multimediapuhelimen tuoksu, enkä halua multimediapuhelinta, vaan tuollaisen taskutietokoneen, joka ei toimi, jota saa säätää ja johon voi huikeilla symbian taidoillani koodata vaikka mitä ;)

  Toistaiseksi musiikin soittaminen puhelimesta ei tule kysymykseen, tuo ostamani muvo painaa ehkä 10% tuon E-sarjan puhelimen painosta (esim). En halua puhelinta taskuun hyppimään.

  No jaa, oliko tuossa nyt yhtään järkiperäistä syytä sitten.. :)

 4. Lauri avatar

  Puhelimet puhelimina ja soittimet soittimina. Kamera voisi kuitenkin olla ihan kiva lisävaruste (onko se sitä enää kun melkeinpä joka pulikasta sellainen löytyy), lähinnä pokkarin korvikkeena kun järkkäriä harvemmin jaksaa raahata mukana.

 5. Jasmo avatar

  Ai sullakin on järkkäri. Oooh. Vitin porvarit :)

  Joku sanoi että ’paras kamera on se, joka on mukana’. Sillä ideologialla kännykkäkamera puolustaa paikkaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.