Ice Age 2

Joensuuhun nousi uusi teatteri Tapion paikalle syksyllä. Nyt siinä on 4 kankainen, kuulemma hyvä, teatteri. Arveltiin mennä katsomaan Ice Age 2. Valitettavasti vaan Tapiossa ei ole tajuttu sitä, että aikuisetkin haluavat katsoa noita animaatioita. Ainut levitysversio Joensuussa on suomeksi dubattu. Lisäksi elokuva pyörii ainoastaa keskellä päivää (13 ja 15). Olisi edes yksi dubbaamaton näytös klo 21 jossain pienemmässä salissa vaikka. Pitää antaa palautetta.

Lisäksi nettisivut eivät elä aivan nykyaikaa, esimerkiksi uuden Tapion esittely puuttuu. Mutta kaikesta valituksesta huolimatta, uutta elokuvateatteria on kaikin puolin kehuttu ja uskon sen olevan hyvä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.