Kategoriat
Yleistä

Kesäaika

Sehän onkin taas se aika vuodesta, että elämme kesäaikaa. Tai normaaliaikaa, miten vain haluaa sanoa Kesäaika siis ei ole normaaliaikaa, vaan talviaika on. Joka päivä oppii uutta. Kiitos pinserille, muuten olisin omalla aikavyöhykkeelläni..

Nyt en myöhästy MotoGP:n katsomisesta!

3 vastausta aiheeseen “Kesäaika”

Talviaika on sitä normaaliaikaa, näin siis ainakin Pinserin jutussa ja myös wikipediassa:

”Kesäaika (amer. daylight saving time, engl. summer time) on laajasti käytetty järjestelmä virallisen paikallisen ajan eteenpäin siirtämiseksi, yleensä yhden tunnin verran kevät- ja kesäkuukausiksi. Ns. talviaika on siis auringon mukaan mitattu normaaliaika ja kesäaika ihmisten itse kehittämä poikkeus tähän.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.