Kevät

Vaikka olenkin innoissani lumesta ja talvesta ylipäätään, niin täytyy kyllä myöntää, että mukavalta tuntuu kun pakkanen laskee ja aurinko paistaa. Eilenkin oltiin Kolilla, pojat tutustui kansallispuistoon ja minä hissikoppiin, noin niinkuin perinteisen laskemisen lisäksi.

Tänään pitäisi hypätä junaan ja suunnata kohti Lappeenrantaa. Onneksi siellä on ainakin oma huone kohtuullisen siistinä, ikään kuin kevätsiivottu. Nyt on saatava tsemppi päälle, jotta loput koulujutut saa tehtyä ja voi sitten keskittyä tähän kevään viettoon vaikka.

Viikolla 14. lähden Ylläkselle. Sitä odotellessa.


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Kevät”

 1. Leena avatar
  Leena

  what about your treffit?

 2. Jasmo avatar

  Nekin vielä ;)

 3. Iiris avatar
  Iiris

  niin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.