Elokuvia

Vaikeroin tuossa, että tänä vuonna ei ole tullut ostettua ollenkaan elokuvia. No, ostin sitten joltain keräilijältä kasan elokuvia. Kaikki elokuvat eivät vaikuta kovin laadukkailta, mutta katsotaan ensin.

Nykyisen dvd tilanteen voi tarkastaa DVDProfilerista.

PS. Uusis ratkaisee sudokun poistamalla numerot ja asettamalla omat paremmin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Elokuvia”

  1. Iiris avatar
    Iiris

    Hei sinulla on hirveesti leffoja. Ehkä joskus pystytään jonkunlaista vaihtolainaushommaa toteuttamaan niiten Frendien suhteen. Sulla on tuo Charlotte Grey. Tykkäsin siitä kirjasta joskus ihan hulluna ku luin sen pari vuotta sitten. Se oli niin ihanan romanttinen. Öhöm.

  2. Jasmo avatar

    Kuulostaa diililtä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.