Kategoriat
Yleistä

Elokuvia

Vaikeroin tuossa, että tänä vuonna ei ole tullut ostettua ollenkaan elokuvia. No, ostin sitten joltain keräilijältä kasan elokuvia. Kaikki elokuvat eivät vaikuta kovin laadukkailta, mutta katsotaan ensin.

Nykyisen dvd tilanteen voi tarkastaa DVDProfilerista.

PS. Uusis ratkaisee sudokun poistamalla numerot ja asettamalla omat paremmin.

2 vastausta aiheeseen “Elokuvia”

Hei sinulla on hirveesti leffoja. Ehkä joskus pystytään jonkunlaista vaihtolainaushommaa toteuttamaan niiten Frendien suhteen. Sulla on tuo Charlotte Grey. Tykkäsin siitä kirjasta joskus ihan hulluna ku luin sen pari vuotta sitten. Se oli niin ihanan romanttinen. Öhöm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.