Kategoriat
Yleistä

Tekstinkäsittelyohjelmat

Uskomatonta se on, mutta silti totta. Openoffice on hirmu jötikkä. M$ Office vielä isompi jötikkä. Sisuksista löytyy ties mitä lentosimulaattoriin saakka. Mutta entä sitten jos olisi tarve käyttää jotain työkalua lähdeviittauksien [1] ylläpitoon. Ei löydy. Uskomatonta.

4 vastausta aiheeseen “Tekstinkäsittelyohjelmat”

Hyvä pointti kyllä, tollasta kaipasin kun kirjottelin diplomityötä.. pari-kolme sivua lähteitä niin alkaa pikkuhiljaa väsytteleen homma :D Toisaalta.. paljon mahdollista, että wordissa on sellainen ominaisuus, mutta a) kukaan ei tiedä siitä b) kukaan ei osaa käyttää sitä tai c) se ei vaan toimi niin kuin ihminen haluaisi

No itse tätä kandityötä väsätessäni olisin kaivannut. Olisi helppo pitää lähteet esimerkiksi aakkos JA numerojärjestyksessä, jos sellainen olisi.

no eikös sitä muutenkin ole tapana viitata juuri tuolleen, eli nimi ja vuosi? ongelma ratkaistu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.