MitVitin testamentti maailman kansoille

Mika Myllylästä Suomi on jo toipunut, mutta milloin toipuu blogikansa MitVitin testamentista, jonka hän kirjoitti pilakuvajuttunsa jälkeen ja siihen liittyen.

Aiemmin jo mainitsinkin, että kuvat oli jo ennen Tanskan lehdistöä julkaistu. Lisäksi kuvat eivät aluksi aiheuttaneet paljonkaan mekkalaa. Tilannetta eivät ole jättäneet Yhdysvaltain poliitikotkaan kommentoimatta. Ayaan Hirsi Ali puhui Berliinissä ja kertoi omalta osaltaan kuinka asiat on.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kuvat piti julkaista ja olisi pitänyt julkaista Suomessakin. Vanhas Masa kerkis jo pyytää anteeksi, kun jollain verkkosivulla on ollu kuvia.

Ja jostain oululaisesta hörhölehdestä on päätoimittaja saanut kenkää kuvien julkaisun johdosta. Hämäävää.

Ainut asia, mistä voi olla pahoillaan on muutamissa medioissa ja puolustuspuheissa olleet kommentit siitä, että me saamme julkaista mitä tahansa, ei ne siellä mitään mistään tajua. Läntinen maailma ymmärtää täysin yhtä vähän lähi-itää kuin he meitä.

Ettei menisi liian vakavaksi, niin osataan sitä Suomen mediassa sitten muulla tavoin pölhöillä: Tekno-Keko – 2006: Hämmentävä spektaakkeli


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.