Jääkiekko

Tätähän on nyt saanut joka lävestä. Jääkiekkoa. No unohdetaan nyt lopputulos ja mietitään Suomen joukkuetta.

Suomella oli outo joukkue. Se ilmeni muutamallakin tavalla. Ensinnäkin Suomi teki paljon maaleja, joka on tavatonta. Toisekseen Suomen ylivoimapeli oli, jos ei paras, niin parhaimpia kisoissa. Ja se on myös tavatonta.

Myös valmennusjohto vakuutti jossain määrin. Ainakin yllätti. Yleensä Suomi pelaa ’omaa peliä’ aina viimeisille sekunneille asti, kunnes maalivahti raapastaan pois. Nyt kaksi minuuttia ennen loppua otettiin maalivahti pois ja aikalisä. Olisin ehkä kaivannut vähän vielä peluuttamisen tiivistämistä 3. erään, mutta sitä ei (kai) tapahtunut. Eikä se 6-5 peli ollut edes niin tehotonta, muutamankin kerran paikka oli todella lähellä. On siellä ruotsalaiskatsomossakin (kotona) vietetty tiukkoja hetkiä.

Suomi esitti pitkästä aikaa hyvää jääkiekkoa, minkä olisi syytä tukkia arvostelijoiden suut ainakin hetkeksi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.