Kategoriat
Yleistä

Kirjoita mitä vaan, minä sensuroin mitä vaan

Netistähän löytyy kaikenlaista. Tällä kertaa ihmetyttää ja ärsyttää erään palvelun toimiminen. Tai lähinnä palvelua pyörittävien ihmisten toimintatapa. Lähetä meille hauskat quotet! No ihmiset ovat lähettäneet tuhansia ja tuhansia quoteja. Osa asiallisia, osa ei.

Sitten jonkun päässä välähti. Lyödään quoteille ennakkotarkastus. Tarkastetaan ennakkoon, että mitään sopimatonta ei pääse läpi. Kuulostaa ihan järkevältä. Mutta mitä toteutus on. Ylläpito sensuroi ilman mitään logiikkaa. Hylättyjä tai hyväksyttyjä quoteja lukiessa ei huomaa eroa. Kokonaan poistetut eivät eroa edellä olevista.

Sensuuri on yletetty ilman mitään logiikkaa myös normaaleihin viesteihin varsinaisten törkyviestien lisäksi. Läpipäässeet jutut ovat sitten mitä ovat. Sensuurikoneisto ei toimi kyseisessä palvelussa.

Aika erikoinen palvelu. Mutta kun syventyy palveluun ja katsoo, ketkä sitä ylläpitävät, ei ole ehkä enää niin yllättynyt. Ei ole ensimmäinen kerta, kun vallanhimossa yritetään tehdä maailmasta kertalaakista parempi tai ainakin oman näköinen.

Palvelu josta puhun on tietysti IRCQuotes.net

2 vastausta aiheeseen “Kirjoita mitä vaan, minä sensuroin mitä vaan”

Joo turha sinne on lähettää mitään muuta kuin itse keksimiään tusina quoteja tosielämästä.. kuten ”Haha, join 3viikkoo putkeen viinapullon päivässä, mutsi tuli peseen pyykkiä ja kysy, et miks jääkaapis on koira”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.