Kategoriat
Yleistä

Halfpipe

Mitä helvettiä, onko tämä naisten paippi?!?

Ylläoleva ajatus putkahti päähäni avatessani television olympialähetyksen keskeltä. Ja kyllä, se oli naisten halfpipe. Siinä, jos jossakin on menty isosti eteenpäin. Kun edellisissä olympialaisissa naiset saivat ilmaa ainoastaan ensimmäisellä hypyllä, kun oli kova vauhti, niin nyt isoja ilmoja tarjosivat varsinkin jenkit koko paipin ajan. Todella näyttävää menoa, vanhojen vitosten sijaan siellä pyöri jo ysit ja vissiin selostaja oli nähnyt tonninkin(?).

Hyvä naiset!

Yksi vastaus aiheeseen “Halfpipe”

Itsekin hämmästelin, alkaa olla mimmeillä oikeasti ilmaa! Huima ero neljän vuoden takaiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.