Blogista

Jokainen bloggaaja, kun ei keksi muutakaan kirjoitettavaa, kirjoittaa välillä blogistaan, sen kehityksestä ja kävijämääristä. Koska en itsekään tähän hätään muuta keksi, niin katsellaan vähän mitä blogille kuuluu.

Blogi pyörii WordPress 2.0.1 päällä ja useiden pluginien voimalla. Uusin plugi on Brian’s Latest Comments, joka näkyy myös tuossa oikealla. Konffata en sitä oikein hyvin osannut, pitänee katsoa joku päivä, josko ihan puukottaisi lähdekoodia.

Kävijöitä blogilla on jonkun verran. Blogilista.fi osoittaa minulle 19 tilaajaa. Sitä, kuinka monta RSS-feedin tilaajaa minulla on, en uskalla arvioda, luultavasti ehkä saman verran? Viime päivinä kävijämäärät ovat olleet melko suuret, noin 200 kävijää päivässä, mutta tämä piikki johtunee Stranded.to:n minuun linkittämisessä. Heidän kiinnostuksen kohteenaan on Madventuresin tarina.

Yleensä kävijöitä on noin 60-100 kpl päivässä. Päivitystahti vaikuttaa kävijämäärään, sillä ainakin Blogilistan kautta kävijät tulevat uudelleen, kun huomaavat blogin päivittyneen. Noin 50% tulee Googlen kautta. Tilastot perustuvat Google Analyticsiin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Blogista”

  1. Lauri avatar

    Ei siulla sattus ylimääräsiä Google Analyticsin invitation codeja olemaan? :)

  2. Jasmo avatar

    Ilmeisesti analyticsin invitationeita ei jaeta nykyisille käyttäjille, vaan erityiselle postituslistalle: http://www.google.com/analytics/progress.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.