Kotiinpaluu

Engelberg on nyt jäänyt taakse tältä vuodelta. Lunta oli, kuten aiemmin mainitsinkin, aluksi, mutta lopuksi huonosti. No, nautimme rennosta ilmapiiristä ja tutustuin kymmeniin uusiin mukaviin ihmisiin.

Kotiinpaluussa on tietyt vaikeudet. Kun en käytännössä ollut kertaakaan varsinaisesti internetin ääressä Sveitsissä, huomaan, että olen jäänyt tietämättömäksi monista asioista. Kertailin blogilistasta tilaamani blogit ja siihen menikin jo monta tuntia.

Hoidin sähköpostini. Työasioita, harrastusasioita, engelbergiä.. ja spämmiä.

Arttu ”Idoli” Muukkonenkin (LTY:n opiskelija) kävi tänään Engelbergissä. Olisi käynyt aiemmin, niin olisi voinut vaikka ottaa tuopin. Vissiin Verbierissäkään ei ole ollut hirmusti lunta. No, säätiedotusten mukaan tilanteen pitäisi lähiviikkojen aikana muuttua.

Veli on Andermattissa, on vielä kaksi viikkoa ja siellä sama juttu. Ei lunta. Japanissa pojilla ja tytöillä on lunta. Pitääkö ensi vuonna unohtaa Alpit ja siirtyä Hokkaidoon. Jossain Tokion lähellä kylässä on melkein neljä metriä lunta. Neljä metriä. Sijoita kaupunkiisi mielessäsi neljä metriä lunta. Mitä jää näkyviin?

Huomenna paluu lopullisesti arkeen – ja Lappeenrantaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.