eberi5

Päivä x. Tultiin just affesta. Muutamat otettiin seuran vuoksi, ihan sillai järkevästi.

Tänään tuli tyypit rovaniemeltä tänne. Tulivat kuukaudeksi. Tutustuivat tänään affeen. Idea on se, et kaikki mitä tilaat saat tuplana. No pojat otti yhden 1.5 litran täyttökannun mieheen. Se tarkoittaa sitä, että pöytään annettiin 3litraa kaljaa per mies. Olivat ihmeissään. Näky maistuvan.

Kuivaa on edelleen. Ei uutta lunta ja pohjat on nyt sellaiset, että jos tulee uutta, niin vyöryvaara on suuri. Tasaista kovaa jäätikköä pohjat. Meille ei tule enää uutta lunta, joten suomessa voidaan olla huoletta.

Täällä ei paljon stressi tunnu. Sinänsä oikein kivaa. Kunnon nollaus. Tyttöystäville lähettävät varatut miehet terveisiä, kiltisti ovat olleet. Arvosana 10+.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.