Kategoriat
Yleistä

Asenne

Kun internetissä lukee vaikkapa blogeja, niin kuinka niihin suhtaudutaan? Kuinka eri tavalla tekstin voi tulkita, jos ennakkoasenne vaihtelee?

Itse olen kirjoittanut paljon hiihtämisestä ja bilettämisestä. En kuitenkaan pidä itseäni minään pro-hiihtäjänä tai skenebilettäjänä. Voin silti kuvitella, että jos minun blogiini etsiytyisi joku, joka ajattelee (jostain syystä) minusta jo valmiiksi, että ’kukahan tuokin luulee olevansa’, niin voisi saada ajatuksilleen vain yllykettä. Ihminen kuitenkin lukee ja varsinkin sisäistää vain sen, mitä haluaa sisäistää.

Itsellä on muutamien blogien kanssa ollut vähän sellaista, että ei osaa oikein suhtautua kirjoittajaan. On vaikeaa ymmärtää, onko kirjoittaja vitsikäs tai sarkastinen, kun ei tunne hyvin kirjoittajaa, on vain käsitys.

Tuota kannattaa miettiä, ennen kuin lähtee ketään blogin tai muun kirjoituksen perusteella lynkkaamaan.

Yksi vastaus aiheeseen “Asenne”

Vaatii myöskin osaamista kirjoittajalta, että saa muut ymmärtämään mitä tarkoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.