Kategoriat
Yleistä

Konemusiikista vielä..

Yks quottaus ainoastaan:

Marusha yhdistää seteissä edellämainitun lisäks teknon, acidin, raven & oldschoolin hyvään soppaan kunnon vanhojen hyvien aikojen tyyliin jolloin monet dj:t soittivat ”vain hyvää bilemusaa välittämättä raja aidoista, bilejengille jonka päätarkoitus oli mennä bileisiin tanssimaan”, oli se sitten hardcorea tai breakbiittiä. Marusha on niitä harvoja tiskijukkia jonka kuulee soittavan electrosta junkkaan ja housesta hardcoreen saman setin aikana ja tanssiva kansa on ainakin tähän saakka kovasti tykännyt eli näyttää tilausta riittävän erilaisuudelle.

Marusha tulee Suomeen Tampereelle Housenation:X -bileisiin 26.2.2006.

Yksi vastaus aiheeseen “Konemusiikista vielä..”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.