Naama punottaa

Ei, en ole turvoksissa viinan juonnista.

Eilen Kolilla tuli vähän ahnehdittua. Suksi kulki niin mukavasti, että innostuin hieman, enkä ollut varautunut siihen, että rinne muuttuukin pehmeäksi. Suksi painuu rinteeseen, mono ottaa pintaan kiinni, kantti nousee pois rinteestä, ote rinteeseen häviää. Hieman hoippumista, kunnes sukset töksähtävät. Jatkan suuntaan tan (x). Sukset häviävät, tipahdan naamalleni rinteeseen. Valun noin 20 metriä rinnettä alaspäin naama rinteessä. Pahemmin ei sattunut ja laseihinkaan ei tullut naarmuja. Naama vähän oli turtana ja illalla huomasin ihon menneen hieman rikki.

Nyt se punottaa mukavasti.

Jospa jonain päivänä oppisi laskemaan mäkeä, ettei tarvitsisi naamallaan mennä..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Naama punottaa”

  1. haq avatar
    haq

    ”Jospa jonain päivänä oppisi laskemaan mäkeä, ettei tarvitsisi naamallaan mennä.”

    Aika tuttu tunne Kolilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.