Venäläiset valaisevat tietä

Tutumpiin aiheisiin koodauksesta. 12 tuntia nukuin viime yönä, se riitti ihan kohtuullisesti, väsyttää kyllä yhä, mutta eiköhän huomiseksi tilanne jo normalisoidu.

Käytiin tänään Kolilla. Oli ruuhkaa. Ihmisiä todella paljon. Myös venäläisiä on kovin paljon. Ennen uutta vuotta Kolilla olleet Venäläiset käyttäytyivät, nämä eivät. Jonotus on käsitteenä monelle ilmeisen tuntematon. Rinteessä yksinkertaisimmatkin säännöt unohtuvat ja out-of-control meiningillä mennään niin kauan, kunnes (toivottavasti) kaadutaan tai (toivottavasti ei) törmätään johonkuhun toiseen.

Aivan oma lukunsa on venäläisten parkkeerauskulttuuri. Jos autoja on riveissä rinnakkain, kuten Suomessa normaalisti on, ei venäläiselle se merkitse mitään. Autojen väliin oli parkkeerattu jonoihin, osa parkkeerauksista oli sellaisia, että auto oli vain survastu johonkin väliin. Selkeää poistumisreittiä ei parkkipaikalta ollut, vaan itsekin jouduimme labyrintissä harhailemaan päästäksemme pois. Useita, varmaan kymmeniä autoja oli myöskin jätetty siten, että muiden autojen pois pääsy blokataan kokonaan.

Jos joku kokee minut nyt rasistiksi, niin tervetuloa katsomaan. Huomenna Kolin alaparkki tulee olemaan kaaos, jollei pysäköintiä ole kukaan osoittamassa.

Ihmettelen, kuinka jossain Pietarissa voi kukaan päästä liikkumaan mihinkään, autoja siellä lienee satoja tuhansia. Vai jättävätkö Venäläiset järjen kotiin ja lähtevät Suomeen?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Venäläiset valaisevat tietä”

  1. haq avatar
    haq

    Mut 3000 kg maasturilla siirtyy suomalaisten korollat parkkiksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.