Kategoriat
Yleistä

Ottakaa Opera

IE:n ja koko Windowsin WMF-aukko, johon ei ole Microsoftilta pätsiä, on kyllä viimeinen kuolinisku Internet Explorerille. Tilastojen mukaan 60% minun blogin lukijoista käyttää Firefoxia ja Opera ja IE on suunnilleen samoissa 20% kieppeillä. 20% minun blogini lukijoista ovat niin vastuuttomia, että surffaavat IE:llä.

Enkö ole tarpeeksi saarnannut? Eikö ole tarpeeksi reikiä ollut kyseisessä selaimessa? Eikö ole tarpeeksi vanhentunutta tekniikkaa koko IE? Tehkää itsellenne ja maailmalle palvelus ja asentakaa Opera tai se Firefox.

Yksi vastaus aiheeseen “Ottakaa Opera”

Näköjään ainaki itellä oli ollu täs Operassa ”Identify as IE”. Tollaset jutut varmaan vaikuttaa tohon sun tilastoos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.