Kategoriat
Yleistä

Ottakaa Opera

IE:n ja koko Windowsin WMF-aukko, johon ei ole Microsoftilta pätsiä, on kyllä viimeinen kuolinisku Internet Explorerille. Tilastojen mukaan 60% minun blogin lukijoista käyttää Firefoxia ja Opera ja IE on suunnilleen samoissa 20% kieppeillä. 20% minun blogini lukijoista ovat niin vastuuttomia, että surffaavat IE:llä.

Enkö ole tarpeeksi saarnannut? Eikö ole tarpeeksi reikiä ollut kyseisessä selaimessa? Eikö ole tarpeeksi vanhentunutta tekniikkaa koko IE? Tehkää itsellenne ja maailmalle palvelus ja asentakaa Opera tai se Firefox.

1 vastaus aiheeseen “Ottakaa Opera”

Näköjään ainaki itellä oli ollu täs Operassa ”Identify as IE”. Tollaset jutut varmaan vaikuttaa tohon sun tilastoos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.