Lappeenrannassa

Kotiin Lappeenrantaan. Oli postimies muistanut aktiivisesti. Hauskaa, tunnen olevani tärkeä, kun pitää selvittää postia 10 minuuttia kotiin tullessa. Ei edes ollut laskuja. Ne tulevat varmaan huomenna. Veroprosenttikin tuli alas puoli yksikköä.

On tietokoneen käyttö aika erilaista littunäytöllä ja perushalvalla 17″ CRT:llä. Kokemus oli lähinnä et whoooa. Nyt kyllä taas muistaa, miksi tästä joskus on maksanut itsensä kipeäksi. Mitään huippuluokkaa paneeli ei todellakaan vastaa, vaan on Hitachin ensimmäisiä 16ms paneeleita, oliko kyseessä sitten CML-sarja vai mikä. En muista, enkä viitsi ottaa selvää.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.