Sekalaista

Uuden vuoden aatto.

Päivitin WordPressin RC versiosta Finaliin. No siinä samalla onnistuin rikkomaan tuon uuden ulkoasun, joten palasin tähän vanhaan, monien mielestä parempaan, ulkoasuun.

Lueskelin tänään suosikkiajattelijani Caron blogista, kuinka joulua voi viettää. Tapansa kullakin.

Pidin tänään välipäivän Kolilla käymisestä. Näyttää, että tein hyvän päätöksen, sillä ulkona sataa vettä. Vettä uuden vuoden aattona. Hienoa. Mutta oikeastaan se on vain hyvä asia. Nyt ripsakka pakkanen ja hanki kantaa.

Huomenna olisi aika siirtyä Lappeenrantaan ja alkaa hiljalleen nyhräämään taas tuota normaalia aikataulua kasaan. Olisi tenttejä ja intensiiviä tarjolla. Tentit menee suoraan uusintaan, intensiivin meinasin käydä. Kyllähän tenttiin olisi täällä periaatteessa voinut lukea, mutta kun joka aamu lähdettiin mäkeen ja tultiin vasta joskus viiden paikkeilla, ei koulu enää kiinnostanut. Uusintoja tulee.

Kuinka kauan Suomessa vielä koetaan talvi, onkin sitten eri asia.

Tälläinen opiskelusta, ja pääosin töistäkin, irtautuminen on kylla tuonut uutta energiaa. Tänään työjuttuja katsellessa ja asioihin tutustuessa oli taas energiaa. Vähän vasta kiireellisimpiä korjailin, yritän viettää lomaa aina maanantaihin saakka. Maanantaina alkaakin sitten täydellä teholla. Saa nähdä onko meidän sellimme juoppoputkassa enää pystyssä, kunhan pääsen Rantaan.

Toivottavasti.

Saako postitse lähetettyä paketteja periaatteella vastaanottaja maksaa? En tarkoita siis postiennakkoa, vaan että vastaanottaja maksaisi postimaksun. Pitääkö minun kysyä yrityksestä heidän postisopimuksensa numero, tai muu sellainen, jotta saan lähetettyä paketin yritykseen ilman minulle koituvia kuluja?


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Sekalaista”

 1. Lauri avatar

  Liekö tää final nyt sit sama jonka kerkesin jo muutama päivä sitten päivittämään, vai vieläkö sekin oli joku beta.

 2. psych3 avatar

  Ei saa lähetettyä varsinaisesti niin että vastaanottaja maksaa, mutta asiakaspalautuksena homma hoituu jos siis olet jotain yritykseltä ostanut ja sen haluat nyt syystä tai toisesta palauttaa. Kysy vaan Postista lisää.

 3. Jasmo avatar

  Lauri, en minäkään oikein tiedä, mutta itsellä oli aikaisemmin ajossa release candidate ja siitä tää on uudempi, en tiedä onko muutoksia, mutta ainakin versionumerosta on tippunut RC pois :)

 4. Lauri avatar

  Joo ei ollu RC:tä enää siinäkään versionumerossa minkä asensin. Nythän tuo on koko blogin isäntäkone alhaalla hetkellisesti kun kaveri muuttaa, mutta palailee kyllä linjoille mitä pikimmiten :)

 5. Jasmo avatar

  Kerkisinkin irkissä jo mainita, että mikähän nyt on rikki, kun ei Laurin blogigaan toimi :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.