Todellisuus

Minulla on kaksi tenttiä 2.1. ja yksi 4.1. ja samaan aikaan menee myös intensiivi. Ensimmäisen päivän tentit menevät päällekäin. Tiesinhän kyllä koko ajan takaraivossani, että en minä noihin tentteihin saa luettua täällä Joensuussa. Nyt se on osoittautunut todeksi. Tenttialue on vielä melko laaja, pisteitäkin olisi jaossa kuusi kappaletta. Plus neljännen päivän tentistä jotain. No, onneksi harjoitustyöt on sentään tehtyinä, tenttejähän voi kertailla..

Kevät vaan jää melko katkonaiseksi. Tammikuun lopussa raapasen sinne Sveitsiin kahdeksi viikkoa ja sitten on maaliskuun lopussa viikko Ylläksellä. No eihän tuo kovin katkonaiselta vaikutakaan.. Ihan hyvä vaan. Hiihtoa olisi ainakin tarjolla tänä vuonna.

Aiheuttaa vaan vähän stressiä tuollaiset tentit, joihin en saa valmistauduttua. Mutta tosiaan kaikki harjoitustyöt on tehty, et se on hyvä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.