Joulu

Itsellä varsinainen joulu ja rauha alkaa vasta, kun kaikki hössötys ja kuviot on käyty läpi. Lahjojen saaminen ja jakaminen on ihan kivaa, syöminen on aina nautinto ja elämän realiteettien tsekkaus hautausmaalla on vuosittain paikallaan. Mutta sen jälkeen alkaa joulu.

Voin vetäytyä hetkeksi omiin oloihini, laittaa rullaavaa trancea (tosin nyt Future Prophecies – September feat. Roger Ludvigsen) soimaan hiljaa ja nauttia uusista lahjoista. Sain kirjan, karkkia, sukkia, laskuvaatteita, elokuvan.. Kaikkea mitä nuori mies voi tarvita.

Nyt on kaikkein parasta. Kaiken sen hössäyksen jälkeen.

Rauha.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.