Kehaisu

Täytyy hieman nyt kehaista itseäni. Kuulun ehkä siihen hyvin pieneen porukkaan, tai olen ehkä ainoa, joka on saanut blogin perusteella töitä. Kyllä, luit oikein.

Blogini perusteella eräs päätoimittaja otti minuun yhteyttä ja pyysi kirjoittamaan heille. Blogini perusteella. Hämmentävää, mutta totta. Ensimmäinen juttu on nyt kirjoitettu, seuratkaa lehtiä. Jos kirjoittajana näkyy Jasmo niin on aika hyvä mahdollisuus, että se olen minä. Kritiikki vapaa.

Ei sitä olisi uskonut, kun blogia aloin pitämään, että tämä voisi itseasiassa hyödyttääkin minua. Mutta niin vain on. Olen vielä aika innostunutkin tästä tarjotusta työstä, saa nähdä mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Blogatkaahan innokkaasti.


Posted

in

by

Tags:

Comments

7 vastausta artikkeliin “Kehaisu”

 1. Antti avatar

  Onneksi olkoon. Ja eikös se jörkkakin sanonut, että bloggaaminen kannattaa, aina!

 2. Marko avatar

  ”Täytyy hieman nyt kehaista itseäni. Kuulun ehkä siihen hyvin pieneen porukkaan, tai olen ehkä ainoa, joka on saanut blogin perusteella töitä. Kyllä, luit oikein.”

  Ikävä kyllä todeta, että et suinkaan ole ainoa. Itsekin sain samanlaisen ”kirjoita meille juttu” työn erään tietokoneaiheisen lehden päätoimittajalta juuri blogikirjoittelun pohjalta. Myös muille on kuulemma tullut samanlaisia tarjouksia.

 3. Jasmo avatar

  Jaha. Elikäs siis jossakin toimituksessa on huomattu missä nykyisellään se kirjoittajapotentiaali sijaitsee.. vai onko kyse epätoivosta? :)

 4. Lauri avatar

  Nonni, ei auta ku onnitella vaan molempia :) Joskus sitä duunia näköjään löytää näinkin.

 5. savaaZ avatar
  savaaZ

  Sitä kutsutaan äjjyydeksi.. Sä olet ÄJJÄ! :D No joo, hieno homma kyllä, mutta oothan sä kirjotellukin hyviä juttuja ja kunnon asenteella. Ei mitään ylitseampuvaa dissaamista, vaan kunnon mielipiteitä. Operan blogilista päivystää tätä blogia :)

 6. Tero Lehto avatar

  ”Elikäs siis jossakin toimituksessa on huomattu missä nykyisellään se kirjoittajapotentiaali sijaitsee.. vai onko kyse epätoivosta?”

  Luultavasti kyse ei ole kummastakaan. Millään lehdellä tai web-medialla ei voi olla ihmisiä, jotka osaavat kirjoittaa kaikesta, joten kannattaa haalia mahdollisimman eri alueiden osaajia ja erilaisia kirjoittajia.

  Toiseksi vanhat ja kokeneet kirjoittajat helposti leipiintyvät vuosien ja vuosikymmenien saatossa, jolloin aikarajat alkavat lipsua ja muutenkin kirjoittaja saattaa kuvitella itseään korvaamattomaksi. Uusia lahjakkuuksia etsitään ja otetaan vastaan sieltä mistä saadaan ja vastaan tulee. Blogit nyt vain ovat tuoneet useampien tekstiä, näkemyksiä ja osaamista julki kuin ehkä aiemmin netissä on ollut.

  Lehti- tai web-median tekeminen, siis oikean joukkoviestimen, on sinänsä paljon muutakin kuin hyviä kirjoittajia. Siksi ei kannata vähätellä alalla jo olevien osaamista, heidän työssään on paljon sellaista, joka ei teksteissä näy.

 7. Jasmo avatar

  Tarkoituksenani ei todellakaan ollut vähätellä kenenkään toimintaa, kirjoittaa vaan ominaiseen tapaani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.