Kategoriat
Yleistä

Kehaisu

Täytyy hieman nyt kehaista itseäni. Kuulun ehkä siihen hyvin pieneen porukkaan, tai olen ehkä ainoa, joka on saanut blogin perusteella töitä. Kyllä, luit oikein.

Blogini perusteella eräs päätoimittaja otti minuun yhteyttä ja pyysi kirjoittamaan heille. Blogini perusteella. Hämmentävää, mutta totta. Ensimmäinen juttu on nyt kirjoitettu, seuratkaa lehtiä. Jos kirjoittajana näkyy Jasmo niin on aika hyvä mahdollisuus, että se olen minä. Kritiikki vapaa.

Ei sitä olisi uskonut, kun blogia aloin pitämään, että tämä voisi itseasiassa hyödyttääkin minua. Mutta niin vain on. Olen vielä aika innostunutkin tästä tarjotusta työstä, saa nähdä mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Blogatkaahan innokkaasti.

7 vastausta aiheeseen “Kehaisu”

”Täytyy hieman nyt kehaista itseäni. Kuulun ehkä siihen hyvin pieneen porukkaan, tai olen ehkä ainoa, joka on saanut blogin perusteella töitä. Kyllä, luit oikein.”

Ikävä kyllä todeta, että et suinkaan ole ainoa. Itsekin sain samanlaisen ”kirjoita meille juttu” työn erään tietokoneaiheisen lehden päätoimittajalta juuri blogikirjoittelun pohjalta. Myös muille on kuulemma tullut samanlaisia tarjouksia.

Jaha. Elikäs siis jossakin toimituksessa on huomattu missä nykyisellään se kirjoittajapotentiaali sijaitsee.. vai onko kyse epätoivosta? :)

Sitä kutsutaan äjjyydeksi.. Sä olet ÄJJÄ! :D No joo, hieno homma kyllä, mutta oothan sä kirjotellukin hyviä juttuja ja kunnon asenteella. Ei mitään ylitseampuvaa dissaamista, vaan kunnon mielipiteitä. Operan blogilista päivystää tätä blogia :)

”Elikäs siis jossakin toimituksessa on huomattu missä nykyisellään se kirjoittajapotentiaali sijaitsee.. vai onko kyse epätoivosta?”

Luultavasti kyse ei ole kummastakaan. Millään lehdellä tai web-medialla ei voi olla ihmisiä, jotka osaavat kirjoittaa kaikesta, joten kannattaa haalia mahdollisimman eri alueiden osaajia ja erilaisia kirjoittajia.

Toiseksi vanhat ja kokeneet kirjoittajat helposti leipiintyvät vuosien ja vuosikymmenien saatossa, jolloin aikarajat alkavat lipsua ja muutenkin kirjoittaja saattaa kuvitella itseään korvaamattomaksi. Uusia lahjakkuuksia etsitään ja otetaan vastaan sieltä mistä saadaan ja vastaan tulee. Blogit nyt vain ovat tuoneet useampien tekstiä, näkemyksiä ja osaamista julki kuin ehkä aiemmin netissä on ollut.

Lehti- tai web-median tekeminen, siis oikean joukkoviestimen, on sinänsä paljon muutakin kuin hyviä kirjoittajia. Siksi ei kannata vähätellä alalla jo olevien osaamista, heidän työssään on paljon sellaista, joka ei teksteissä näy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.