Joulu

Hämäävää, mutta minulle pamahti eilen käytyäni kaupassa joulumieli päälle. Ihan yllättäen. Hymyilin vaan kaikille (en edes kuunnellut musiikkia samaan aikaan, musiikkia kuunnellessa hymyilen usein kaikille.. Tai riippuu musiikista..). Tänään meininki on jatkunut samana. Takaraivossa jokin on viritellyt jenkkakoneet huippukuntoon ja riippumatta siitä, että olen yrittänyt kuunnella pääasiassa Madonnaa ja Orkideaa viimeaikoina, siellä vaan vedetään on hanget korkeat nietokset.. Olenkohan tulossa hulluksi.

Ehkä tämä on palkkio tai kosto siitä, että lahjoitin Joulupataan parikymppiä. En kuitenkaan ole alkanut vielä sisustamaan jouluisesti, asettelemaan joulupukkeja ja tonttuja seinille ja ikkunoihin ja kuuntelemaan joululauluja. Ehkä se, että saa laittaa silloin tällöin sukset jalkaan ja jalat myötämäkeen, saa minut tuntemaan oloni jouluisaksi. Ehkä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Joulu”

  1. leena avatar
    leena

    kyllä, olet tulossa hulluksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.