Kaivurimiehen kosto ja muita juttuja

Tanja Karpelan ehdottamaa sensuuria tiukemman linjan otti eräs Joensuulainen kaivurimies tänään, joka veti Elisan tietoliikennekaapelit päreiksi ja katkaisi lähes kaikkien Elisan asiakkaiden ADSL-yhteydet sekä kaapelissa menevät digitv-lähetykset, kuten Canal+:an. Ei liikkunut lapsipornoa Elisan verkossa.

Joensuun Sportia on kyllä epämielyttävä paikka käydä. Myyjät ovat varsin nyrpeitä. Tänään, kun hieman hintaa analysoitiin, ukko alko jo puhuu, että ei myy minulle ollenkaan. Jos Joensuussa olisi vaihtoehtoja, Intersportin yläkerrassakin palvelu on luokatonta ja tarjonta kirjavaa, niin en olisi ostanut. Ostin nyt, kun uudet monot tarvitsin (tai ainakin halusin, no onhan sekin tarve..).

Ukko-Koli avautui tänään. Oltiin paikalla. Ihan kivaa oli, bongattiin tutut työntekijät ja tutustuttiin uudistuneeseen SkiData-järjestelmään, josta löytyikin varsin jänniä ominaisuuksia.. Rinne oli ehkä hieman pehmeä, kun suksi oli niin kapea, mutta ihan hauskaa oli. Näkyvyys vaihteli heikosta huonoon, mutta tutut mäet. Tosin muutamien laskettelijoiden tekemät kraaterit siellä täällä aiheuttivat aina yllätyksiä.

Nyt kuitenkin takaisin lappeen Rantaan. Keskiviikkona olisi pari tenttiä ja sitten joululoma. Eiköhän tämä tästä.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.