Raportti: Viimeiset 24 tuntia

Kuten jo aikaisemmin mainostin, menin (suksifilmien katselun jälkeen) Joensuussa Tempoon ja annoin Orkidean viihdyttää minua. No, Orkidea soitti hyvin. Joitakin tuttujakin oli paikalla, toiset vähemmän ja toiset enemmän övereissä. Tempon äänentoisto aiheutti kyllä taas kerran traumat. Se on oikeasti todella huono. Subbari pärisee, saundi puuroutuu.. hyi. En taida jaksaa käydä enää bileissä Tempossa, kun se paikka on niin huono.

No, tempo vilkutti valoa ja sulki ovensa kolmen aikaan ja suuntasin taksilla kotiin ja kiireellä nukkumaan, sillä aamulla oli herätys viittä vaille kahdeksan. Kevyessä päänsäryssä hoipuin pikavauhtia keittiöön, ruokaa naamariin, kamat kasaan ja autoon. Matka kohti Vuokattia alkoi taas kerran.

Rinteet, kai niitä virallisesti oli 2 auki, tai ehkä jopa kolme, olivat hyvässä kunnossa. Meillä oli hyvä porukka ja opin monta asiaa laskemisesta. Oli mukavaa.

Huomenna Kolille. Kohta nukkumaan.

PS. Harmi kyllä en saa täällä purettua puhelintani, kun ei ole Bluetooth dongelia, mutta kunhan saan kuvat koneelle, niin näette millaiset pyydasukset quirilla oli..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.