Lahjonta on yhä pahempi ongelma

Tutkimus: Lahjonta yhä pahempi ongelma otsikoi YLE. Tuo lahjonta on vähän vaikea kysymys siinä mielessä, että kuka sen määrittelee? Jos Gramex kestittää Rosa Meriläistä sen vuoksi, kun Rosa äänesti heidän kantaansa, onko se lahjontaa? Äänestä meidän puolesta ja saat kakkua ja ihania miehiä.

Suomea pidetään kovin korruptiovapaana maana. Samaan hengenvetoon todetaan, että korruptiota ei Suomessa ole juuri tutkittu, koska ei ole mitä tutkia. Suomessa ei ehkä ole sellaista korruptiota, mitä televisiossa näemme. Tyyliin, oho, tässä salkussa on miljoona euroa. No unohdan sen tähän pöydälle tunniksi ja tulen sitten etsimään, enkä voi mitään jos se on hävinnyt.

Joku porukkahan tuomittiin lahjusten vastaanottamisesta, kun joku norjalainen firma lennätti porukan johonkin kestitykseen Norjaan ja takaisin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.